kwack



Saturday, February 25, 2006

Fotbollsporr

Appropå attraktiva idrottsutövare så har vi ju haft en del heeelt ok killar vi med. Spelarna på bilderna här är bara ett axplock från va för humkar blåvitt vaskat fram gemon åren. Tyvärr får man väl säga att den goda traditionen ebbat ut lite på senare år. I mina ögon är det endast Ölme som ser det minsta skrockvänlig ut nu när Mild slutat. Resten ser ut som ordinära valand-patrask med örhängen och kommersiella frillor. Nej se och lär av dessa herrar pojkar.
har du som läser någon som du tycker är riktigt läcker och skrockig som spelat i blåvita tröjan? Skriv en kommentar och lätta ditt hjärta i så fall!

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Blåvitts nuvarandra gubbar är ju hur heta som helst! Ta bara Selakovic, Alexanadersson, Wendt, Bröderna Berg, Wernbloom.

Nej. Man behöver inte vara annorlunda idag för att vara så snygg. Allsvenskans snyffaste lag!

Tyckte du glömde Glenn Hysén på bilderna!

10:48 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hehe, kul.
Men inte ska du väl kalla Röde Ruben för Nilsson i efternamn?

1:55 PM  
Blogger Ifkankan said...

Nej fel av mej. Fan vilken tabbe. Men sorry om den ironiska tonen inte skiner igenom. GLenn hysén är helt enkelt snygg på riktigt. Samma med dagens spelare. Det är ju inget kul.

2:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

Om säg tio år kommer man skratta rått åt hur spelarna idag såg ut. Om tjugo år tycker man att de såg lite coola ut på ett retro sätt. Ärligt talat Pontus är ju är skön karaktär men inte är han snygg. Långt ifrån. Och vad mer är, hans mohikan kommer kännas töntig och typiskt 00-tal på 2010-talet. Och givietvis, pärlörhängena kommer vara "så chicka och milleniumretro" om 20 år. Att du tycker att det var coolt på 80-talet tyder förmodlingen på att du bara var en liten ankunge då. Jag själv hade instoppade byxor och hockeyfrilla då. Inte fan vill jag hade det igen nu. Allt har sin tid och eftersom vi inte vill kännas oss gamla så måste modet förändras..

5:18 PM  
Blogger Ifkankan said...

Det sista inlägget är sant. Men du. Var Jimmy nånsin snygg?:)

5:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

Wernbloom är visst snygg. Vad snackar du för goja. Du är säkert kille. Det är inte jag. Sånt kan jag avgöra ;)
Och skulle man skratta åt Alexandersson, Svensson & Selakovic om 10 år? NEJ! :D

7:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

torbjörn rampeltin var en jävla puma. men han spelade i öster. är det ok?

8:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

Fler mustascher i fotbollen!!!

12:11 PM  

Post a Comment

<< Home