kwack



Thursday, April 13, 2006

Extra allt!


Vill börja med att klargöra att IFK Ankan helt och hållet säller oss bakom Baraben.com, och sättet de rapporterar livet och spelt kring IFK Göteborg. Att Michael Wagner på Aftonbladet målat ut Markus Hankins krönika som hot i dagens Sportblad, och dessutom tagit med Markus namn och gett han epitet "supporterprofil" är beklämmande. För de som inte har en aning om vem Markus är så låter ju detta som Markus är en uppviglare, och sedan länge känd som en som hotar och stökar till det i allmänhet i IFK Göteborgs led.
Behöver ju inte ens förklara att inget kan vara mer felaktigt då Markus är en av dom som ger mest tid och energi till att stötta IFK på alla sätt!

Michael Wagner, se detta som ett direkt hot! Ta bort dagens artikel och be Markus om ursäkt imorgon. Annars ligger nog en stämmning för förtal på ditt bord snarast.

Men Michael, jag är inte ute efter att hota dig personligen, inte ute efter att hota någon. Däremot känner jag mig hotad som sportintresserad svensk. De sportbilagor som följer med de stora drakarna lockas allt mer av nöjessidornas dramturgi. Detta är targiskt då de speglar icke händelser kring sporten som skall få min helgråa moster att bli intresserad av spelt kring sporten. Medans vi som vill veta saker om sjävla matcherna, spelarna, träningarna o.s.v är helt hänvisade till at skapa egna kanaler genom nätet för att få rapporter. Som det är nu förekommer orden: chock, extra, kupp, rasar, skandal, attack och hot. minst lika ofta som de mer relevanta, boll, dagsform, huvudspelare eller tåpaj.
Det är tagiskt.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hahahah underbar vinkel på det hela med bilden...

10:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ehh, varför skulle det vara ngt negativt att bli benämnd som "supporterprofil"?

8:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

margaret med det fjantiga namnet:
Varför tror du? Det finns många skäl när det är ett storlag som IFK som man pratar om.

9:51 PM  

Post a Comment

<< Home