kwack

Sunday, April 09, 2006

IFK Ankan (Nöjesguiden)- Baraben.com 4-9

I strålande April sol och en plan som på allvar kandiderar till årets leråker skulle IFK Ankans egna korplag Nöjesguiden FC mäta hur bra försäsongsträningen gått mot den välkända bloggen baraben.com. Innan matchen kunde man Kosntatera att Ankans målvakt fastnat i nån innebandy kval och en del gubbar, de lite tyngre, inte alls dök upp. Med en relativ ung uppställning där en lirare till och med kom till match i seglarskor undrade man naturligtvis om detta skulle hålla.
En snabb blick över på baraben gänget gjorde dock ingen rädd. Ett par gubbar med lite för mycket vinterspäck kvar, och ett par andra som kanske skulle platsat i Ellos, med sin avsaknad av fysik.

För att träppa igen truten på Ankan så CHOCKöppnade baraben. Redan efter 30 sekunder trillade bollen in bakom en av bröderna Wideberg. Som sagt, utan målvakt skulle det bli svårt. Ankan och Nöjesgubbarna tog dock mod till sig. Några minuter senare ångade Ankan själv fram och satta kvitteringen, och yteerligare någon minut efter detta gjorde Seth 2-1 i Ankans favör.
Resten av halvleken glömmer vi då den taktiska 2-2-2 uppställningen helt fallerade.
I pausen roade sig upphetsade barabenare med att bränna Nöjestidningar och skrocka över sin välförjänta 5-2 ledning.
I pausen möblerade dock Ankan och gubbarna om och inledde andra akten med ett helt nytt unikt supersystem som skulle göra Sören Åkeby grön av avund. Man gick ikapp till 6-4 och matchen kunde gå hur som helst.
Baraben lyckades få in några inlägg i mål tyvärr på slutet och drog ifrån till 9-4.

Ankan kommenterade insatsen efter matchen:
- Det är en vecka kvar till premiär i Korpen. Det är intenu vi skall vara bra. Vi fick svar på om vi behöver en målvakt. Och svaret blev ja!

Vi vill tacka Baraben för en jävligt rolig match. Vi syns om inte förr, i rikets Änglar 3!