kwack



Monday, March 20, 2006

Veckans lista.

Här följer en aktuell lista över saker som är glädjande, respektive oroande i Blåvitt för tillfället.

Bra!

1. Thomas Olsson
Thomas har på kort tid inte bara visat att han kommer bli en stor tillgång som spelfördelare på mittfället i framtiden. Med rutin, hårdhet och tempo höjer han Blåvitt 2006? Det viskas uppifrån kamratgården att han dessutom redan är e riktigt go gubbe i laget och är en av de som tjötar och skojar mest. Detta kan behövas då storsköjare som Sankan och Jonas Henriksson fallit bort, och Sella deppar över brottsmisstankar.

2. Andres Vasques
Det är nära nu, det är nära att Blåvitt snart vasquat (!) fram en talang som kan ta klivet upp till den verkliga toppen i Sverige. Med sällan skådad lekfullhet och glädje gör han det Wowoha misslyckades med gång på gång förra året, han kommer förbi sin gubbe!

3. Jonathan Berg
Brosan Marcus får speltiden. Men frågar ni mig är det Jonathan som är den bästa brodern. Det är synd på ett sätt att Alex aldrig verkar behöva vila. ge Jonathan chansen och jag kan sätta alla mina sillkonserver på att Jonathan tar den. En man för framtiden. Bind fast han uppe i Delsjön så han inte tröttnar och drar någon annanstans

Nja?!

1. Kalle Svensson
Visst är Kalle duktig för att vara så ung. Visst så imponerade han stort genom att fylla luckan efter Antonsson. Men Kalle är lite för svajig bakåt om ni frågar mig. Han missar ofta i tajmingen på hemspringandet vilket orsakat flertalet frilägen för motståndarna. Ta in Glenn Hysén som tränarkonsult i vår kanske?

2. Anfallarna
Hur kommer det sig att alla anfallare vi värvar minskar sin målfarlighet med typ 70%? På pappret ser det starkt ut. På planen, ja där syns dom knappt alls.

3. Martin Smedberg
När Martin värvades till Blåvitt var han en oerhörd talang, bofast i ungdomslandslaget. Efter pigga insatsatser i kalla träningsmatcher på Rudalen växte förhoppningarna hos oss fans. Rapporter om dålig träningsmoral och för många sena nätter på krogen föranleder oss att tro att tåget nu gått för Martin att få chansen mer i Blåvitt. Stalltips är att han spelar i superettan nästa år med GAIS.

Bubblare!
3. Martin Ullander
De få matcherna han gjorde under hösten i Blåvitt var i mitt tycke de starkaste någon enskild spelare i truppen mäktade med under förra året. Otroligt kvick, bollsäker och stark dominerade och löpte han ensam sönder motståndarna. Nu ber vi till alla gudar att martin blir kvitt alla sina skador och kan få en ärlig chans till comback. Blir han frisk kan han bli årets joker i Allsvenskan

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Smedberg har gjort 5 av Ljungskiles 8 mål på försäsongen ,som forward. Visseligen Ljungskile, men körd är han nog inte än.

7:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

Nej "smeddan" är bäst i ljungskile. Så körd är han icke. Mycket duktigt lirare. Som vi får äran att njuta av. LSK MOT AS MED SMEDBERG!

9:42 PM  

Post a Comment

<< Home