kwack



Sunday, February 26, 2006

IFKankan söker otekniskt, konditionssvagt motstånd

Ett säkert vårtecken är första dagen man tar sig ner till Heden för att spela lite ler-fotboll, eller om man ha tur, briljera lite på konstgräset. Idag var det denna dag. Ifkankan kommer detta år husera i Korpens bottenserie med grabbarna i Nöjesgudien FC. Idag tränade vi mot vad som skulle kunna vara Vasquez lillebröder. Små, tekniska och vindsnabba. Inte alls bra för den oerhört Premier Leauge inspirerade fotboll vi som är runt trettio står för. Men som så många innan oss har konstaterat. Det är inte nu vi skall vara bra. Ifkankans grabbar och deras resultat kommer ni kunna följa här på bloggen med jämna mellanrum. Ett nytt FCZ om ni så vill.
Men har DU något korp lag, kompisgäng eller liknande som vill ha träningsmatcher så skriv en kommentar. Vi behöver mer matchande innan serien drar igång.

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

http://hem.bredband.net/ifke/index.htm

7:36 PM  
Blogger Ifkankan said...

jo vi känner till erat gäng. 7-manna eller? Ni kär väl uppe i delsjön? Där kanske skulle va bra att ha matchen? Har ni spelat nåt i år ännu?

8:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

"Vi har aldrig vunnit svenska cupen, vi har inga sm-guld. I trollhättan har vi vart, och inte heller där vi guldet tatt. Här minsta mästarna ifrån skatås."

Jo vi brukar(?) hålla till i skatås. Men tränar bara enstaka sommarsöndagar då inte bakfyllan är alltför påträngande. Lägg ett inlägg på vårt forum så går det kanske att ordna ett mästarmöte.

9:40 PM  
Blogger Erling said...

Mästarmöte?

Då kan ni räkna med utmaning från baraben.com!

11:40 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tack för en bra träning och en mycket bra värdemätare! PÅminn mig om att stretcha hälarna nästa gång!

9:10 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hmm.. IFKankans elake tvilling?

http://www.dvdforum.nu/images/avatars/av-13877.jpg

10:41 PM  
Anonymous Anonymous said...

erling/ Vi längtar alla efter Baraben vs IFKE (som stog och buade och häcklade Baraben-gänget flera matcher i senaste Rikets Änglar) /Lerum.

11:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Fy fan vilken ful anka på dvd forumet! Får hoppas på ett ännu fetare Rikets Änglar i år. Sist kom Ifkankans lag för bra för att få spela vidare. Me det upplägget på turneringen så vill man ju hellre förlora och spela botten slutspel än sluta i mitten och få gå hem.

11:52 AM  

Post a Comment

<< Home